București, 13 Septembrie 2019

Ce spune Marius Burcă, președinte Metaloglobus, după ce a aflat că va întâlni FCSB în 16-zecimile Cupei

../Imagini-007-2019/Marius-Burca

Joi la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, etapă în care intră în cursa pentru cucerirea trofeului și echipele din Liga 1. Astfel, printre cele mai interesante întâlniri avem, Metaloglobus București vs FCSB, Rapid vs Poli Iași, FC Botoșani vs CFR Cluj, UTA vs Dinamo.

Entuziasmat, Președintele echipei Metaloglobus București, echipă ce activează în Liga secundă, ocupând locul 6, a declarat imediat după tragerea la sorți pentru televiziunea Digi, următoarele: „Cu FCSB, va fi o partidă frumoasă pentru ambele echipe, nu știu dacă FCSB-ul și-ar fi dorit să joace cu Metaloglobus. Noi, fără discuție, ne-am dorit să jucăm cu FCSB-ul și cred și sper să se joace chiar pe Național Arena. Bogdan Vintilă, a fost antrenorul lui Metaloglobus și cu el am promovat din Liga a 3-a, în Liga a 2-a. Cunoscând-ul pe Bogdan Argeș Vintilă, este un avantaj al celor de la Metaloglobus.”

„Avem puține stadioane în zonă, cred că meciul va fi televizat, va fi nevoie de nocturnă și sunt șanse mari să jucăm pe Național Arena. La meci vor veni mulți spectatori din partea noastră, pentru că avem suporteri, jucăm în sectorul 2, deci să fiți ferm convinși că vom avea o galerie destul de puternică. Avem mulți rapidiști la echipă, este adevărat și jucăm oarecum acasă, pentru că suntem la doi pași de stadionul Metaloglobus. La momentul acesta, cred că vom avea mai mulți suporteri ca FCSB”, a spus în încheiere Marius Burcă. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Steaua-Rosie-v-Young-Boys-1-1

 

Citește și: Steaua Roșie se califică în grupele Champions League, după două egaluri cu Young Boys

La fel ca în ediția trecută a Champions League, când Steaua Roșie Belgrad sa calificat în grupe, după două egaluri cu Salzburg (0-0 și 2-2), în actuala...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X