București, 23 Octombrie 2017

Ce spune Gabriel Vașvari, după înfrângerea severă administrată de FCSB, scor 7-0

Gabriel-Vasvari-2017

Duminică, pe Arena Națională, FCSB a învins la un scor categoric cu 7-0, echipa Poli Timișoara, în penultimul meci al etapei a 15-a. Jucătorii timișoreni au vrut să transmită un mesaj după prestația penibilă pe care au avut-o, probabil celor de pe banca tehnică.

Mijlocașul echipei Poli Timișoara, Gabriel Vașvari, a declarat după partidă la postul TV Digi, următoarele: „După un asemenea scor, nu mai este nimic de zis! Capul în pământ, mult mai multă muncă și seriozitate. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat, ar fi un lucru că, ne-a lipsit practic întreaga apărare, cum ar fi Cînu, Șeroni, Țigănașu, Crețu, dar asta n-ar fi trebuit să fie o scuză. Toți suntem jucători de Liga 1 și când intrăm ar trebuie să ne facem mai bine meseria. Din păcate, în această seară, nici unul nu ne-am făcut-o cum trebuie.”

La un asemenea scor, n-ar trebui să căutăm vinovații, ar trebui să strângem rândurile, să fim mult mai uniți și să fim mult mai serioși ca să putem reuși. Sincer, când am început meciul, eu credeam că putem obține ceva aici, dar din păcate, după ce am luat primul gol, sa dus totul. La pauză, era deja 3-0 și am vorbit să nu mai luăm goluri, să încercăm să dăm, dar din păcate, în a doua parte am luat mai multe ca și în prima repriză. Cu d-l Popa, anul trecut am avut rezultate, am început foarte bine campionatul acesta, dar din păcate, acum suntem într-o cădere, dar eu sunt încrezător că o vom scoate la capăt”, a spus în încheiere, Gabriel Vașvari.

Golurile echipei FCSB, au fost marcate de: Eddy Gnohere, 13; 41; 64; Florinel Coman, 34; 48; Ionuț Larie, 61 și Florin Tănase, 85 (pen). După acest rezultat, FCSB, ocupă locul 2 cu 32 puncte, în timp ce, cu 18 puncte, Poli Timișoara se află pe locul 10.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii