București, 12 Octombrie 2017

Ce spune Dani Coman, despre rezultatul tragerii la sorți din șaisprezecimile Cupei României

Dani-Coman-Oct-2017

Miercuri, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, în care intră în competiție și echipele din Liga 1. De pe acum se anunță partide echilibrate, între FC Botoșani și CFR Cluj, sau Concordia vs Astra Giurgiu. Meciurile se vor disputa între 24 și 26 Octombrie, într-o singură manșă.

Președintele Clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, care a asistat la tragerea la sorți, a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: „Se putea și mai bine. Întâlnim Chiajna, pe terenul lor. Chiar dacă jucăm pe teren sintetic, trebuie să ne adaptăm cât mai repede. Este un trofeu Cupa României, pe care ne dorim să-l câștigăm. Știm ce înseamnă acet trofeu, pentru că l-am mai câștigat.”

„Eu am încredere în echipă, am încredere în jucătorii mei și sper să ajungem cât mai sus în această competiție. Chiar dacă suntem în reconstrucție, chiar dacă ne-am adaptat în acest an la rigorile clubului, selecția a fost bună și sunt ferm convins că din primăvară, după încă un cantonament împreună, echipa va arăta mult mai bine. Aș minți dacă aș spune că mi-am dorit Chiajna, o echipă din prima ligă. Îmi doream un adversar accesibil, care să dea posibilitatea și celorlați jucători, care au jucat mai puțin să evolueze. Nu a depins de noi, trebuie să ne jucăm șansa și trebuie să câștigăm acest meci”, a mai spus Dani Coman, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii