București, 06 Aprilie 2018

Ce spune Arsene Wenger, după victoria echipei Arsenal, scor 4-1, cu ȚSKA Moscova

Arsenal-TSKA-4-1-sferturi-Europa-League

Joi, în prima manșă a sferturilor de finală Europa League, pe stadionul Arsenal din Londra, echipa condusă de pe bancă de Arsene Wenger, Arsenal, a învins echipa ȚSKA Moscova cu scorul de 4-1, urmare a golurilor marcate de Ramsey 9, 28 și Lacazette 23 (pen), 35. Pentru echipa ȚSKA Moscova, a marcat Golovin 15.

Arsène Wenger, antrenorul echipei Arsenal, a declarat imediat după victoria echipei sale, scor 4-1, cu ȚSKA Moscova, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Primă repriză a fost una spectaculoasă, jucată într-un ritm ridicat, dar incomod. Ei constituie o echipă foarte bună din punct de vedere tehnic. Am marcat câteva goluri mari. La pauză,scorul era 4-1. ȚSKA ne-a pus probleme mai ales în prima repriză. Ei sunt foarte mobili, inteligenți în controlul mingiei și au jucat într-un stil foarte ofensiv.”

„Știm că nu sa terminat. Trebuie să mergem acolo, să fim atenți și să încercăm să câștigăm jocul. Nu suntem calificați și este prea devreme să vorbim despre finală. Am suferit foarte recent. Asta înseamnă că trebuie să fim cu picioarele pe pământ, umili și vom încerca să ne facem treaba bine. Mkhitaryan are o problemă la genunchi. Nu știm cât de rău este”, a spus în încheiere Arsene Wenger.

Returul acestei duble manșe va avea loc peste o săptămână, la Moscova, Arsenal având prima șansă de calificare pentru semifinalele Europa League. Tragerea la sorți va avea loc vineri 13 Aprilie, de la orele 14:00.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii