București, 15 Aprilie 2018

Ce spune Alexandru Mitriță, după hattrick-ul realizat cu CSM Poli Iași

Alexandru-Mitrita-hattrick

Sâmbătă, la Craiova într-un meci al etapei a 5-a din play-off, CSU Craiova a reușit victoria cu scorul de 4-1, împotriva echipei CSM Poli Iași, echipă care se află la a patra înfrângere consecutivă.

Golurile au fost marcate de Alexandru Mitriță în minutele 18, 45, 53, Dimitrov, minutul 90, pentru CSU Craiova, respectiv Danale, minutul 72, pentru ieșeni.

După meci, atacantul echipei CSU Craiova, Alexandru Mitriță, autorul hattrick-ului, a declarat la postul TV Digi, următoarele: „Sunt foarte fericit pentru primul meu hattrick, de când joc fotbal și sperăm ca și echipă, să continuăm pe aceiași linie și să avem aceiași atitudine. Toate golurile mele au fost frumoase, sunt bucuros pentru victoria echipei și că ne-am revenit, după dușul rece cu Steaua. Era nevoie să câștigăm și să avem liniște.

„Terenul este din ce în ce mai bun, nu mai este ca în trecut să se rupă, acum putem juca mai bine pe el. Am avut posesie, am avut jocul pe care-l practicăm de obicei. Am avut o săptămână în care ne-am pregătit bine la antrenamente și s-a văzut rezultatul de pe teren. I-am simțit lipsa lui Băluță, un jucător important pentru noi. Cu siguranță, dacă era pe teren, marcam mai multe goluri”, a spus Alexandru Mitriță în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii