București, 24 Aprilie 2017

Ce spun antrenorii Zidane și Luis Enrique, după marele derby, Real-Barca, scor 2-3

Real-Barca-2-3-2017

Duminică, pe stadionul Santiago Bernabéu, în fața unei asistențe de 80000 spectatori, Real a întâlnit Barcelona, în marele derby al campionatului spaniol, încheiat cu victoria echipei Barca, scor 3-2.

Golurile au fost marcate de Casemiro (28') și James Rodríguez (86'), pentru Real, respectiv, Messi (33'; 92') și Rakitic (73'), pentru Barcelona.

Cu 12 minute înaintea finalului de joc, Real a jucat în 10 oameni, din cauza eliminării lui Sergio Ramos, pentru o intrare prin alunecare asupra lui Messi.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat după meci, conform ziarului spaniol Marca: „Nu putem fi fericiți. Am făcut o mulțime de greșeli pe parcursul jocului, am avut mai multe ocazii de gol. Suntem dezamăgiți de rezultat și puteam gestiona mai bine scorul de 2-2, în zece jucători“.

Antrenorul echipei Barcelona, Luis Enrique, a declarat după victoria cu 3-2 în fața marii rivale, Real Madrid, conform aceleiași surse, următoarele: „Messi este cel mai bun jucator din istoria tuturor timpurilor și am văzut multe meciuri și multe videoclipuri. El face diferenta și este idolul la toți Catalanii“.

După etapa a 33-a, în clasamentul La Liga, pe primele două locuri se află Barcelona și Real Madrid cu câte 75 puncte, despărțite de golaveraj, cu precizarea că Real are un meci mai puțin disputat.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii