căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

17 febr. 2012

Ce scrie presa olandeză după meciul Steaua-Twente, 0-1

National_Arena"Golul superb al lui John a adus victoria lui Twente în Bucureştiul înzăpezit", a scris publicaţia olandeză Het Parool, joi seară, după meciul Steaua Bucureşti - FC Twente, scor 0-1 în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa.

"Terenul a fost destul de dificil, nu e uşor să joci la minus 8 grade. John a răsplătit convocarea sa la naţională cu o reuşită foarte frumoasă", a comentat sursa citată.

"Twente a făcut treabă bună", a titrat cotidianul De Telegraaf. "Într-un Bucureşti îngheţat, Twente s-a poziţionat bine în lupta pentru calificare, după golul frumos al lui John. Echipa olandeză a trăit şi momente dificile la ocaziile Stelei", a notat sursa citată.

De Twentsche Courant Tubantia a scris că jucătorilor Tatu şi Rusescu le-a lipsit precizia la finalizare, iar Twente a jucat sub presiune în prima repriză şi în final, dar golul lui John a securizat victoria.

"După o coregrafie impresionantă dedicată lui Neşu, meciul a început, iar Twente a fost pusă sub presiune de Steaua, într-o atmosferă incendiară creată de fani. Steaua a şi avut câteva ocazii. În minutul 53 John l-a executat spectaculos pe Tătăruşanu şi Twente a trecut la cârmă. Steaua nu şi-a putut depăşi posibilităţile, permiţându-i lui Twente să plece victorioasă acasă", a comentat Elf Voetbal.

RTV Oost a precizat că "Twente a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în optimi, pe un stadion învăluit de ger": "A fost un meci de luptă, Steaua a avut ocaziile primei reprize, dar nu şi-a reglat tirul. John l-a surprins cu un lob de efect pe portarul Stelei, aducând victoria".

Ziarul Algemeen Dagblad a scris că "John a decis meciul cu un gol de senzaţie, lobul său având altitudinea şi viteza perfecte". "Twente şi-a revenit după minutul 25, iar după pauză a fost mai bună", a adăugat sursa citată.

"John face show şi aduce victoria pentru Twente", a notat Voetbal International. "Twente a avut un meci dificil, victoria s-a conturat greu. Nikolici şi Tatu au fost printre cei mai periculoşi stelişti, dar Twente şi-a revenit pe parcurs", a adăugat VI.

Sursa: mediafax.ro; image: sport.ro

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash