căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
Preliminarii EURO 2012 | Romania-Belarus, 2-2

Ce scrie presa din Belarus după meciul cu România

DragunSite-ul oficial al Federaţiei din Belarus (BFF) a scris după partida România - Belarus, scor 2-2, din preliminariile CE 2012, că "tricolorii" au făcut o greşeală la 2-1, crezând meciul încheiat.

"La 2-1, România a făcut o greşeală crezând treaba rezolvată. Gazdele au avut frecvent şanse de gol, dar le-au tratat cu uşurinţă, iar arbitrul Kelly le-a făcut cadou un penalti. Jevnov a fost scut în faţa atacurilor românilor", a comentat BFF.

"Neaşteptat", a titrat Futbol. "Succes pe jumătate. Un egal la Bucureşti, de care oricum nu mai era nevoie, ca şi miză. Belarus nu a încântat prin joc, dar a mulţumit prin rezultat. România a avut posesia şi a avut oportunităţi pe care nu le-a fructificat. La golul de 2-1, din penalti, Mutu a aruncat ironic mingea peste Jevnov. Până la urmă, a fost un rezultat neaşteptat", a scris sursa citată.

Publicaţia Goals a scris că Belarus a arătat caracter la Bucureşti.

"N-a fost un meci magic, însă unul demn, da. Am scos o remiză onorabilă cu România, care a şi primit un penalti controversat. Mutu a creat o groază de probleme defensivei bieloruse. A înscris şi din penalti, cu o scăriţă umilitoare. Golul lui Kornilenko din finalul primei reprize a fost un dar din cer. România a atacat mult, dar eficienţa ofensivă a fost scăzută. În final, Piţurcă l-a scos pe activul Marica, probabil sigur de victorie, lucru care s-a dovedit greşit", a comentat Goals.

Sursa: Mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash