Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 21 August 2015.

Ce a declarat Șumudică, după victoria în meciul tur a echipei Astra cu AZ

Astra-AZ-3-2După victoria echipei Astra, scor 3-2, din meciul tur din Play-off-ul Europa League, cu echipa olandeză, AZ Alkmaar, antrenorul echipei Astra Marius Șumudică, a declarat în flash-interviul de după meci, de la postul TV Digi Sport, următoarele:

"A fost o partidă pe care am început-o foarte prost, am fost surprinși, am luat două goluri foarte repede. Asta înseamnă că trebuie tot timpul să fii atent pe începuturile de joc. N-am știut să gestionăm foarte bine primul gol, l-am primit și pe al doilea, dar nu pot decât să-mi felicit jucătorii, fiindcă am arătat ca o echipă mare, care am revenit de la 2-0. Am arătat că am revenit împotriva unui arbitraj potrivnic. Cred că am avut penalty la William în minutul 5. Cred că și în a doua repriză am avut penalty atunci când a șutat Alibec, mingea s-a dus în mână. Ce a greșit Colțescu (n.r. în meciul cu Steaua), cred că ne-a luat arbitrul acesta în seara asta și pot fi mulțumiți și cei de la Steaua, de data asta".

"Va trebui să gestionăm foarte bine jocul de duminică cu Iași, fiindcă avem o șansă importantă joia viitoare la Rotterdam, când vom juca returul. Important este că am obținut victoria iar șansele noastre cred că au crescut până la 40%, dar sperăm să marcăm și noi acolo. Sunt foarte bucuros că, Budescu a alergat foarte mult în acest joc și a demonstrat că face și faza de apărare. Astra este o echipă frumoasă, o echipă care joacă fotbal și o echipă care a avut puterea să revină de la 0-2 și să câștige cu 3-2. Important este că am adus trei puncte pentru România", a mai spus Marius Șumudică.

Pentru Astra au marcat Boldrin, minutul 25, Alibec, minutul 41 și Dandea, minutul 45, în timp ce pentru AZ, au înscris Henriksen, minutul 11 și Janssen, minutul 13.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.