București, 10 Decembrie 2017

Cătălin Straton: „Consider că CFR au fost mult mai buni ca noi”

Catalin-Straton-ACS-Poli

CFR Cluj a reușit o victorie la limită, scor 1-0, într-un meci al etapei a 21-a din Liga 1, împotriva echipei ACS Poli Timişoara, disputat sâmbătă pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu și termină anul 2017 pe prima poziție a clasamentului, indiferent de rezultatele etapei a 22-a, de săptămâna viitoare.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de fundașul Paulo Vinicius, cu un șut cu capul, pe finalul primei reprize, în urma unei faze fixe. Cu 49 puncte acumulate, CFR Cluj ocupă prima poziție a clasamentului, la 8 puncte distanță față de ocupanta locului doi, FCSB, care dispută duminică un meci dificil în deplasare, cu FC Botoșani.

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei învinse, portarul Cătălin Straton, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Întotdeauna mergem și jucăm cu speranțe fiecare meci, dar astăzi, din punctul meu de vedere, consider că CFR au fost mult mai buni ca noi și nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Cu puțin noroc, puteam scoate un egal, dar țin să-i felicit pe această cale și să câștige campionatul. Nu ne era teamă de ei, știam că sunt foarte bine organizați la fazele fixe. Din păcate pentru noi, lor le-a ieșit un gol din fază fixă și nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim mai departe și să încercăm să batem Dinamo acasă, să terminăm anul cu victorie.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii