căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
23 dec. 2011

Care va fi viitorul lui Cristian Chivu?

Cristi_ChivuCristian Chivu, care a intrat in ultimele 6 luni ale contractului sau cu Internazionale Milano, a atras atentia multor cluburi europene importante.

Chivu este un jucator foarte adaptabil, care poate evolua ca si fundas, dar si ca mijlocas, iar in ciuda varstei de 31 de ani, a demonstrat ca inca poate obtine rezultate sportive de nivel inalt. Din acest motiv, cluburi mari ca si Ajax Amsterdam, Real Madrid, Tottenham Hotspur si Liverpool (ca sa le citam doar pe unele dintre cele interesate) au facut deja primii pasi pentru a afla care sunt conditiile transferului sau.

S-ar putea ca Chivu sa se intoarca la Ajax Amsterdam, prima echipa mare in care a evoluat romanul (intre 1999 si 2003). Potrivit lui Frank De Boer, antrenorul echipei, Chivu s-ar fi gandit sa se intoarca la Ajax, si ar putea sa evolueze pe pozitia lui Jan Vertonghen.

Chivu a atras si atentia antrenorului lui Liverpool, care l-a putea folosi ca mijlocas, in locul brazilianului Lucas. Dalglish este interesat de a-l duce pe roman pe Anfield.

De actualul jucator al Inter-ului mai este interesat si antrenorul Real-ului Mourinho, care este la curent de calitatile romanului de cand era antrenorul echipei.

Cristian Chivu este unul dintre cei mai buni jucatori romani si a evoluat in echipe importante ca si Ajax Amsterdam, AS Roma si Internazionale Milano.

Bogdan Marinescu; image: gooal.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash