București, 04 Martie 2018

Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, a fost găsit mort în camera de hotel

Davide-Astori-decedat

Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, de 31 ani, a fost găsit mort în această dimineață, în camera de hotel "La 'di Moret" din Udine, unde a fost cazat cu echipa pentru jocul care trebuia să se dispute în această după amiază.

Fundașul Davide Astori a murit probabil în somn, probabil din cauza unor probleme cardiovasculare. În această dimineață nu a apărut la micul dejun și la ora 9.30 maseurul a urcat în camera lui. Personalul medical nu a încercat nici măcar să-l reînvie. Acum, trupul său a fost transportat la morga din Udine, din Santa Maria della Misericordia. După-amiază se va efectua o examinare preliminară a organismului, pentru o decizie cu privire la autopsie, care în orice caz ar trebui să fie efectuată mâine.

Toate meciurile din Serie A și B, care urmau să se dispute duminică, au fost reprogramate după decizia Comisarului special al Ligii Serie A, văzând tragedia care a lovit lumea fotbalului, cu moartea bruscă a căpitanului Fiorentinei, Davide Astori.

Astfel, a 27-a etapă din seriei A programată astăzi, nu va fi jucată în semn de doliu pentru moartea căpitanului violei Davide Astori. Amânarea a fost decisă de comisarul Ligii Serie A, Giovanni Malagò. Mai întâi, a fost anulat meciul dintre Udinese-Fiorentina, iar după câteva minute, sa decis să nu se joace chiar și jocul progranat la 13:30 dintre Genoa și Cagliari, deoarece Astori, în trecut, a purtat o lungă perioadă de timp tricoul echipei din Sardinia. Cu câteva minute în urmă, a fost dată știrea că astăzi nu se va juca niciun meci din Serie A. În plus, chiar și cele trei meciuri din seria B, programate astăzi pentru a 29-a etapă, nu se vor disputa, informează site-ul Gazzetta delo Sport.

Autor, Alexandru Neață; img. Gazzetta delo Sport

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii