București, 02 Septembrie 2017

Căpitanul Echipei Naționale, Vlad Chiricheș: A fost o victorie chinuită!

Vlad-Chiriches-2017

Într-un meci din cadrul Grupei E, din preliminariile Cupei Mondiale, Rusia 2018, disputat vineri pe Arena Națională, tricolorii s-au chinuit nespus de mult, pentru a câștiga partida cu Armenia, după ce au ratat un penalty, executat lamentabil de Bogdan Stancu în repriza secundă (min 54) și după ce oaspeții au evoluat în 10 oameni. Golul lui Alexandru Maxim, frumos de altfel, avea să vină în primul minut din prelungirile partidei.

Căpitanul Echipei Naționale, Vlad Chiricheș, a declarat după victoria chinuită cu Armenia, la postul public de televiziune, următoarele: „Sunt trei puncte obținute greu, chinuite. Până la urmă sunt trei puncte și putem să mergem mai departe. Celelalte rezultate din grupă mă surprind. Kazahstanul este o echipă, la care este greu să câștigi, Danemarca cu Polonia, la fel, dar ei au obținut victoria, iar nouă ne revine o misiune mult mai grea.”

„Eu sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat în seara asta. Ne-am chinuit. A fost un joc, care nu ne dă speranțe că ar putea fi mai bine. Nu cred că am făcut un joc extraordinar dacă eram 11 la 11. Normal, când au jucat cu un om în minus, am avut posesia, am încercat să mergem peste ei, dar a fost o victorie chinuită. Eu nu sunt mulțumit de ce am realizat în seara aceasta”, a spus în încheiere Vlad Chiricheș.

Celelalte contracandidate ale României din Grupa E, pentru locul 2, Muntenegru și Danemarca, au obținut victorii cu Kazahstan în deplasare, scor 3-0 și respectiv cu Polonia la Copenhaga, scor 4-0.

După 7 jocuri, România se situează pe locul 4, cu 9 puncte, iar pe locurile 2 și 3, se situează Muntenegru și Danemarca, cu câte 13 puncte. Luni este programată o nouă etapă, România va juca în deplasare cu Muntenegru, Danemarca se va deplasa în Armenia, iar Polonia va juca acasă cu Kazahstan.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii