București, 02 Septembrie 2016

Campioana europeană Portugalia, pierde cu 2-0, meciul cu Elveția, din Grupa B de calificare la Cupa Mondială 2018

 

 

Portugalia, fără starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, accidentat la turneul final Euro 2016, pierde meciul cu Elveția disputat marți în deplasare.

Breel Embolo și Ahmed Mehmedi, sunt autorii golurilor din prima repriză pentru gazde. Mijlocașul reprezentativei Elveției și al echipei lui Arsenal, Granit Xhaka a fost eliminat în ultimul minut al meciului.

Selectorul Elveției, Vladimir Petkovic, și-a lăudat echipa după victoria cu 2-0, în fața peste Portugaliei, din startul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018, conform cotidianului sportiv portughez Abola, spunând: "A fost un joc mare al echipei noastre. Pregătirea mentală a fost foarte bună. A fost un meci cu presiune. A fost o mare performanță a echipei noastre și am făcut un pas mare, cu toate că încă mai avem în față nouă jocuri dure".

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, după meciul pierdut cu Elveția, a declarat: "În timpul primelor 20 de minute, elvețienii au dominat complet jocul, au marcat și un gol. Adversarii au fost mai pragmatici și mai eficienți. Sunt convins că vom fi în Rusia pentru Cupa Mondială ".

Autor, Alexandru Neață