București, 06 Iulie 2019

Campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei, FC Viitorul, se confruntă în Super Cupa României

../Imagini-005-2019/Dan-Petrescu-iulie-2019

Sâmbătă, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, începând cu orele 20:00, se deschide oficial sezonul fotbalistic 2019-2020, cu Super Cupa României. CFR Cluj, câștigătoarea campionatului, va întâlni FC Viitorul, câștigătoarea Cupei României, partidă ce va fi condusă la centru de Sebastian Colțescu, arbitru ce a fost delegat în sezonul trecut al Ligii 1, la multe derby-uri. Deasemenea, pe plan european, Sebastian Colțescu a condus la centru, multe meciuri organizate de UEFA.

Partida dintre CFR Cluj și FC Viitorul, echipe antrenate de cei mai titrați antrenori din Liga 1, Dan Petrescu și respectiv, Gheorghe Hagi, va fi transmisă în direct la televiziunile Digi Sport 1 și Telekom Sport 1 și Live text, pe acest site.

În cadrul conferinței de presă, susținută cu o zi înaintea partidei de Super Cupă, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat următoarele: „Din păcate, n-am reușit să aducem jucătorii ce mi i-am dorit, am adus câțiva jucători, într-adevăr, pe Rondon, care a făcut pregătirea, Aurelio, Burcă, Susici și sunt mulțumit că au reușit să vină. Cei care au venit mai târziu, nu va fi ușor nici pentru ei și nici pentru mine. Yacouba Sylla are un avantaj că vine din campionatul Norvegiei, unde a jucat, dar dezavantajul lui este că nu cunoaște echipa, clubul, țara, pe mine. Cred că nu știe nici numele jucătorilor. Am pierdut doi jucători foarte importanți, Manea care a terminat împrumutul, care pentru mine a fost Messi. Kevin Boli, a fost în pregătiri cu noi în Austria, a jucat meciurile amicale, dar din păcate este în China, pentru că n-am reușit să-l cumpărăm.”

În momentul de față, suntem puțin descoperiți la postul de fundaș central. Această regulă U21, pe mine mă depășește nu o înțeleg. Eu ca antrenor sunt plătit să fac rezultate, eu nu sunt plătit să cresc jucători. Nicăieri unde am fost, nu mi s-a cerut asta. Mi s-a cerut să scot rezultate. Cu cine scoți rezultate, cu jucătorii cei mai buni. La mine jucătorii cei mai buni nu joacă, pentru că avem o regulă, care nu există nicăieri pe planeta asta! O să bag jucătorul și îl scot în minutul 1. Această regulă este împotriva fotbalului. Vreau ca la finalul meciului, să câștige echipa cea mai bună”, a spus în încheiere Dan Petrescu.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Alexandru-Cicaldau

 

Citește și: Debut strălucitor pentru România U21, victorie împotriva Croației la turneul final EURO

În primul meci al selecționatei U21 a României, la turneul final EURO 2019, disputat pe San Marino Stadium, a fost consemnată o victorie categorică, scor 4-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X