București, 20 August 2017

Călințaru ratează penalty în ultimele secunde și FCSB câștigă cu 2-1, meciul cu Juventus

Juventus-Bucuresti-v-FCSB-1-2

Juventus București scapă printre degete un rezultat pozitiv, în partida cu FCSB, disputată sâmbătă la Ploiești, datorită mijlocașului George Călințaru, care a ratat penalty-ul din ultimele secunde ale meciului!

După meci, antrenorul echipei Juventus București, Daniel Oprița, cel care a reușit promovarea în Liga 1, și-a dat demisia în direct, la flash-interviul de după meci.

Nicolae Dică și-a menajat câțiva titulari pentru meciul de miercuri, din play-off-ul Ligii Campionilor cu Sporting, iar cei introduși în teren nu au nicio scuză pentru evoluția lamentabilă avută în meciul cu Juventus București.

În afara penalty-ului ratat, mijlocașul de 28 ani, George Călințaru a mai ratat o mare ocazie de egalare în minutul 54, atunci când singur cu portarul, a tras pe lângă poartă!

La șase minute după ce a fost introdus în teren, Constantin Budescu, revenit după o accidentare, trimite mingea din fază fixă, direct în bara transversală a porții lui Stoian.

La debutul în echipa FCSB, fundașul Artur Jorge, trimite în propria poartă în secunda 13 a meciului! Romario Benzar a reușit egalarea în minutul 22, din fază fixă, pentru ca Denis Man să marcheze golul victoriei, în minutul 35.

După acest rezultat, FCSB ocupă în clasament locul 2, cu 15 puncte, în timp ce lanterna roșie Juventus, a rămas cu două puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii