București, 13 Octombrie 2015.

Calificare perfectă pentru Anglia, la Campionatul European 2016

Lituania-Anglia-0-3După victoria cu 3-0, împotriva echipei Lituania, antrenorul echipei Anglia, Roy Hodgson, a declarat luni seara că el a crezut mereu că Anglia ar putea câștiga toate meciurile de calificare din grupa E.

Roy Hodgson a insistat luni seara că el a crezut întotdeauna în jucătorii săi, astfel ca Anglia să obțină o calificare perfectă pentru turneul final al Campionatului European 2016.

După ce nu a reușit să treacă de faza grupelor la turneul final al Cupei Mondiale, Hodgson a gestionat sub presiune meciurile pentru calificarela Euro 2016. Echipa Angliei a dat răspunsul perfect, și 3-0 victoria împotriva Lituaniei, de luni seara, a completat un 100 la sută procent de calificare, reușind punctajul maxim posibil de 30 puncte.

Portarul echipei Lituania, Arlauskis, a fost nevoit să scoată de trei ori mingea din plasă, în minutele 29, 35 și 62, la golurile lui Barkley, autogolul său și respectiv Oxlade-Chamberlain.

Antrenorul echipei Lituania, Igor Pankratjevas, a demisionat după meciul cu Anglia, informează Telegraph, spunând: "Totul are și un sfarsit. Acesta este sfârșitul ciclului de calificare și munca mea. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijin. La revedere."

Din grupa E, alături de Anglia, a reușit calificarea directă Elveția cu 21 puncte, de pe locul 2, iar Slovenia va merge la barajul pentru calificare.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.