Calderon: Bale poate ajuta echipa să atingă obiectivul de a câștiga Liga Campionilor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Calderon: Bale poate ajuta echipa să atingă obiectivul de a câștiga Liga Campionilor

Gareth-BaleBucuresti, 04 septembrie 2013. Transferul lui Gareth Bale în vârstă de 24 ani, de la clubul londonez Tottenham, la Real Madrid, reprezintă un record al sumei în istoria fotbalului.

Fostul președinte al echipei Real Madrid, Ramon Calderon, spune că Gareth Bale este un talent unic, care poate ajuta clubul spaniol să câștige Liga Campionilor. "În prezent, nu există un alt jucător în Europa sau în lume ca el. El este puternic, rapid", a spus Calderon. "El poate ajuta echipa să atingă obiectivele lor de a câștiga Liga Campionilor, Liga spaniolă, precum și orice alte titluri."

Bale a fost prezentat luni pentru fanii lui Real Madrid la stadionul Bernabeu, dar Calderon a avertizat că recordul mondial de £ 85m ar putea cântări foarte mult pe umerii jucătorului, citând exemplul lui Zinedine Zidane, când a fost transferat la Real de la Juventus pentru £ 48m în 2001."În primul său sezon Zidane nu a fost bine apreciat de fani". "Prețul pe care clubul îl plătește pentru un nou "Galactico" poate fi o povară."

Transferul mult-anticipat de la Tottenham a fost confirmat la 1 septembrie și a fost întâmpinat luni de 20.000 fani în Madrid, la prezentarea oficială. Calderon, președintele Real Madrid în perioada 2006-2009, a stabilit recordul anterior al unui transfer pe glob, atunci când a cumpărat pe Ronaldo de la Manchester United în 2009. El spune că doar timpul va spune dacă Bale poate justifica suma de transfer și salariul de £ 300.000 pe o săptămână. "Oamenii au spus am fost nebun să plăteasc 80 de milioane pentru Cristiano Ronaldo. Dar acum toată lumea este fericită. El a marcat o mulțime de goluri si ne-a ajutat să devenim cei mai buni. Trebuie să așteptăm rezultatele pentru a vedea dacă Bale merită banii.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash