București, 08 Septembrie 2019

Ca nou promovată în Liga a 2-a, Rapid stă bine în clasament, dar jocul, lasă de dorit!

../Imagini-007-2019/Rapid-v-Viitorul-Pandurii-1-2

Sâmbătă, pe stadionul din Regie, Rapid a înregistrat primul eșec pe teren propriu și al doilea din 6 meciuri, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, scor 1-2 și speranțele numeroșilor suporteri la promovare în prima ligă, sunt mult diminuate, întrucât echipa nu are o idee de joc, lipsește un coordonator de joc cu experiență.

Dacă majoritatea echipelor cu pretenții la promovare și-au tranferat cel puțin câte un jucător cu experiență, care a evoluat în prima ligă, la Rapid lipsește cu desăvârșire, iar jucători cu experiență, care au ajutat Rapidul să promoveze în liga secundă, stau prin tribune, cum ar fi Daniel Niculae și Vasile Maftei!

Despre antrenorul Daniel Pancu, care trebuie să-și asume jocul slab al echipei, putem spune că ar fi fost mai util echipei din teren decât de pe bancă, iar conducerea clubului ar trebui să se implice cât se poate de urgent și să producă de-click-ul necesar în acest moment la echipă!

Antrenorul Daniel Pancu a explicat la televiziunea Digi, după eșecul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, cum vede el actuala situație a echipei, spunând: „Meci de meci, avem ocazii multe, multe ocazii clare și nu reușim să marcăm, dar în meciul cu Timișoara și-au dat ei autogol, la Reșița, gazdele au dat în bară în minutul 94. Până la urmă, vine legea compensației în fotbal și se compensează lucrurile. Astăzi, chiar dacă ne-am mai creat ocazii în a doua repriză, nu am reușit să mai marcăm. Am decis să intre Drăghia în poartă, pentru că au fost trei jocuri în care nu a apărat, vom vedea a cui este vina la golurile primite. Normal, când ajungi în luptă cu atacantul, portarul trebuie să rămână pe linia porții. Nu comentez arbitrajul, chiar nu este problema mea, nu o să dau vina pe arbitraj, are cine să-l analizeze, eu îmi văd de jocul meu, pentru că dacă marcăm meci de meci, după cele 7-8 ocazii clare, meci de meci, putem să mai avem și șase penalty-uri și să nu le dea arbitrul și tot am câștiga.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Olympiacos-Krasnodar-4-0

 

Citește și: Olympiacos este ca și calificată în grupele Champions League, după victoria zdrobitoare cu Krasnodar

Miercuri, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, într-un meci al primei manșe din play-off-ul Champions League, Olympiacos a învins cu scorul de 4-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X