Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Iulie 2017

CSU Craiova v CSM Poli Iași, scor 2-0, în primul meci al etapei a-1-a, din Liga 1

Andrei-Ivan-iulie-2017

Partida de debut a noului sezon competițional al Ligii 1, disputată între CSU Craiova și CSM Poli Iași, vineri la Severin, s-a încheiat cu victoria craiovenilor, scor 2-0, urmare a golurilor marcate de Alexandru Băluță, minutul 41 și Gustavo, minutul 50.

Cu un nou antrenor pe bancă, italianul Devis Mangia, CSU Craiova și-a dorit mai mult victoria, reușind să și-o adjudece. Au avut ocazii mai multe de gol, iar prima mare ocazie a fost cea a lui Zlatinski din minutul 29, atunci când din fază fixă, mingea a lovit transversala porții lui Koselev. O altă mare ocazie de gol, atunci când scorul putea deveni 3-0, a fost cea a lui Băluță, din minutul 66, când a reluat cu capul și mingea a nimerit din nou bara transversală!

De departe, omul meciului a fost Alexandru Băluță, autorul unui gol, al unei pase de gol și al unei bare, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Mă bucur că am reușit să înscriu și să câștigăm acest meci. Numărul 10, mi-a purtat noroc și îmi doresc să-mi poarte noroc cât mai mult și de acum înainte, să reușim să câștigăm cât mai multe meciuri. Este prea devreme să vorbim despre titlu, îmi doresc să ne batem la titlu, să avem toți aceiași gândire, să țintim cât mai sus. Și anul trecut, am arătat că se poate, iar anul acesta, sper să muncim mai mult, așa cum am făcut-o în această seară și vom avea mult de câștigat.”

Despre rezultatul tragerii la sorți al turului 3 preliminar al Europa League, în care CSU Craiova va întâlni pe AC Milan, Alexandru Băluță a spus: „Mi-am dorit AC Milan, am vrut AC Milan sau Marseille. Chiar m-am bucurat că o să întâlnim AC Milan. Numai acolo vom putea să vedem ceea ce putem, cu adevărați jucători, cu o echipă puternică din Europa.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii