București, 24 Iulie 2018

CSU Craiova și Politehnica Iași au remizat, scor 0-0, în ultima partidă a primei etape din Liga 1

Craiova-Iasi-0-0-etapa-1

Nocturna stadionului Ion Oblemenco a cedat în startul partidei dintre CSU Craiova și Politehnica Iași, datorită unei pene de curent electric. Generatoarele au pornit imediat și numai unul a făcut față, celălalt s-a defectat și nocturna funcționa numai la jumătate la startul meciului. În aceste condiții, ceentralul Horațiu Fesnic a amânat startul partidei, până la remedierea instalației de nocturnă, care a durat 48 minute. Oltenii puteau pierde la masa verde partida, dacă nu se remedia în decursul celor 60 de minute regulmentare!

Mitriță și Burlacu au fost cei mai buni jucători ai craiovenilor, în timp ce de la ieșeni, s-au remarcat Panțîru, Frăsinescu și portarul Rusu. Alexandru Mitriță a trimis balonul în stâlpul porții lui Rusu, la ultima fază a primei reprize și tot el a mai avut o ocazie mre de a deschide scorul, în minutul 27.

Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat după egalul scos pe Ion Oblemenco, la televiziunea Digi, următoarele: „Am obținut un rezultat bun, în fața unei echipe, care se bate la titlu, este o candidată serioasă la titlu, cu un joc frumos, cu un antrenor deosebit, cu un public minunat. Astăzi, am fost lipsit de șase jucători, care oricare dintre ei, putea să fie prezent pe teren. Mă refer la Mihăescu, Bădic, Sin, Laurențiu Rus, Zaharia. Important este că cei care au jucat astăzi și-au făcut datoria, iar rezultatul este echitabil.”

„Chiar dacă câștigam la masa verde, poate era un motiv de mulțumire, dar important a fost ce am făcut pe teren, să ne măsurăm forțele, că de aceea au venit oamenii la stadion. Mai mult decât atât, au avut ce vedea astăzi. O echipă a Craiovei care a dominat, au fost momente bune și din partea noastră, contraatacuri, cred eu că a fost un meci plăcut”, a spus Flavius Stoican în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Anglia-v-Croatia-2-2-sferturi-Cupa-Mondiala

 

Citește și: Anglia se califică în semifinalele Cupei Mondiale, după victoria împotriva Suediei, scor 2-0

Anglia nu a ajuns într-o finală de Cupă Mondială, din 1966, atunci când a și câștigat-o, în timp ce, pentru a treia oară au ajuns în semifinale...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X