Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Septembrie 2017

CSU Craiova și Dinamo, au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci al etapei a 10-a

Craiova-Dinamo-2-2-et-10

Partida dintre CSU Craiova, disputată sâmbătă la Severin, s-a terminat la egalitate 2-2 și cu câte un jucîtor eliminat de ambele părți, cu mulți nervi și altercații între jucători.

Până în minutul 75, Dinamo a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Rivaldinho, '19 și Salomao, '49, dar CSU Craiova a reușit să marcheze de două ori prin Băluță, '75 și Burlacu, '89 și să restabilească egalitatea, printr-un joc debordant.

De la ambele echipe s-au făcut remarcați autorii golurilor, la care se mai adaugă Mitriță la gazde și portarul Penedo, la oaspeți. Jucătorii eliminați au fost, Zlatinski de la Craiova, în minutul 29 și Valentin Costache de la Dinamo, în ultimul minut de prelungire al primei reprize.

Egalul scos de Dinamo este aproape cât o înfrângere, întrucât o poziționează pe locul 7, de play-out, în timp ce craiovenii trec cel puțin provizoriu, pe locul secund al clasamentului, putând fi depășită de urmăritoarele sale, Astra sau FCSB, care au câte un joc mai puțin disputat.

Atacantul echipei CSU Craiova, Alexandru Băluță, a declarat după meci, la postul TV Digi, următoarele: „Eu zic că, a fost un spectacol frumos. Lumea, asta așteaptă de la noi, să arătăm așa cum am arătat în a doua repriză. Trebuia să începem așa cum am arătat în a doua repriză și eu zic că, am fi înscris mai mult. După acea eliminare, am reușit să strângem rândurile și nu le-am mai dat soluții. Eu zic că, ei sunt foarte norocoși că au plecat cu un punct de aici. La pauză, am schimbat sistemul, am rămas în atac doar eu cu Mitriță. Fundașii au rămas mult mai înaintați și mă bucur că am reușit să-i surprindem. Dacă terminam cu un 4-2 sau 5-2 în favoarea noastră, eu zic că nu s-ar fi supărat nimeni!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii