București, 24 Februarie 2018

CSU Craiova și ACS Poli Timișoara, au remizat în ultima etapă din sezonul regular

Craiova-Timisoara-1-1-et-26

Vineri, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima partidă din cadrul etapei a 26-a, CSU Craiova a terminat la egalitate cu ACS Poli Timișoara, scor 1-1, urmare a golurilor marcate de către Radoslav Dimitrov, minutul 50, pentru craioveni, respectiv Andrei Enescu, minutul 50, pentru timișoreni.

Ca de fiecare dată, tribunele noului stadion Ion Oblemenco, au fost bine populate de fanii Craiovei, gazonul însă a arătat deplorabil, sărind brazdele de iarbă la fiecare alunecare.

În urma acestui rezultat, CSU Craiova termină sezonul regular pe locul 3, cu 51 puncte, la un punct în spatele FCSB, care are un meci mai puțin disputat, în timp ce ACS Poli Timișoara, cu 27 puncte, ocupă provizoriu locul 10, cu 27 puncte.

Autorul golului pentru CSU Craiova, bulgarul Radoslav Dimitrov, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Am marcat, mă bucur pentru gol, dar sunt puțin dezamăgit, pentru că nu am putut să luăm cele trei puncte, foarte importante pentru noi. Mergem înainte și sperăm că la următorul meci să fie mai bine. Am ratat foarte mult, cred că vreo 10 ocazii am avut, pe lângă poartă, portarul a scos multe mingi. Mie îmi place mai mult sistemul cu trei fundași, atacăm mai mult. La următorul meci, cu Dinamo în Cupă, sperăm să fie stadionul plin și să facem fericiți suporterii. Sperăm să luăm un trofeu în anul acesta, pentru că după mine, Craiova joacă cel mai frumos fotbal din campionat.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii