București, 17 Decembrie 2017

CSU Craiova se impune cu scorul de 2-1, împotriva echipei CFR Cluj, într-un meci din etapa a 22-a

Craiova-CFR-2-1-et-22

CSU Craiova a reușit să-și ia revanșa cu CFR Cluj, impunând-use cu același scor 2-1, cu care fusese înfrântă în turul campionatului la Cluj, într-un meci al etapei a 22-a, disputat sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco. Alexandru Băluță a reușit să deschidă scorul în ultimul minut din prima parte a meciului, iar Alexandru Mitriță a marcat golul al doilea pentru CSU Craiova, în minutul 50. Pentru CFR Cluj, Urko Vera, a marcat în minutul 61.

Prima repriză, presărată cu multe durități, am putut consemna, în afara golului marcat de Băluță, o singură ocazie mai clară de gol, aparținând craiovenilor, în minutul 10, atunci când Arlauskis sa remarcat la șutul lui Mateiu, din afara careului.

Repriza secundă, a fost una spectaculoasă, în care jucătorii craioveni, împinși de la spate de cei peste 27 mii de spectatori prezenți în tribune, s-au dezlănțuit. Astfel în minutul 59, Băluță trimite în bara transversală, iar peste 10 minute Martic din 6 metri trimite peste poartă. CFR Cluj a jucat mai bine ca în prima parte și în afara golului marcat de Vera, a mai avut o situație favorabilă prin Omrani, în minutul 74, atunci când la șutul cu capul, a trebuit să se remarce portarul Calancea. Din minutul 81, CSU Craiova a evoluat în 10 oameni, Băluță fiind eliminat de centralul Istvan Kovacs, pentru cumul de cartonașe galbene.

După meci, autorul primului gol al echipei CSU Craiova, Alexandru Băluță, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „M-am așteptat că o să fie un meci cu mulți nervi, pe final, s-au încins spiritele. Eu zic că prea ușor mi s-a acordat primul galben, nici măcar nu l-am jignit pe domnul arbitru. Nu mai poți să le spui nimic, nu mai poți să vorbești cu ei. Sunt căpitan și mi se pare normal să mă duc și să îl întreb de ce a luat decizia aceasta. Mi-a spus că trebuie să tac din gură, că altfel mă trimite la vestiare. Al doilea galben, la fel. Culio a fost șmecher, nici măcar nu l-am atins, a căzut cum a simțit primul contact.”

„Cred că am arătat ca o echipă mare în seara aceasta. Dacă vom juca în continuare, cum am făcut-o în seara aceasta, sunt convins că o să ne menținem în primele trei locuri. Trebuie să muncim în continuare, pentru că, mai sunt destule meciuri, dar mă bucur că am reușit să facem fericiți aproape 30 de mii de spectatori și nu numai și cei care ne-au privit de acasă. Vom merge liniștiți în vacanță!”, a spus în încheiere Băluță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii