Megamenu for Bootstrap
 


București, 29 Noiembrie 2017

CSU Craiova se califică în sferturile Cupei României, după 120 minute de joc, în meciul cu CS Afumați

Afumati-Craiova-2-3-Cupa-Romaniei

CS Afumați, locul 4 în Liga a 2-a, a pus mari probleme echipei CSU Craiova, în partida din optimile Cupei României, disputată marți la Ploiești, cu răsturnări spectaculoase de scor. Rezultatul final, 3-2 în favoarea echipei CSU Craiova, exprimă totuși diferența de valoare a echipei din Liga 1, care i-a trebuit 120 minute de joc pentru calificare.

După 90 minute de joc, scorul a fost egal, 1-1, autorii golurilor Dorin Burlacu, minutul 10 pentru CS Afumați și respectiv Gustavo, minutul 66 pentru CSU Craiova. În cele două reprize de prelungiri, CS Afumați a reușit să înscrie prin Marian Vlada, în minutul 93, pentru ca Alexandru Băluță să facă diferența, marcând o dublă în minutele 101 și 105, asigurând astfel o calificare meritată dar și muncită echipei CSU Craiova.

Autorul dublei, pentru CSU Craiova, atacantul Alexandru Băluță, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Mă așteptam să întâlnim o echipă bună, chiar dacă ei joacă în eșalonul secund. Trebuia să începem mult mai bine meciul, pentru că așa cum am pățit la Botoșani, am pățit și în această seară, noi i-am luat cam de sus pe cei de la CS Afumați. Trebuie să învățăm ceva din acest meci. Mă bucur că am reușit să-mi aduc echipa și să ne calificăm mai departe, dar la ce am arătat, este puțin rușinos.”

„Nu suntem obosiți, pentru că am avut timp să ne odihnim, acum este important să ne refacem până la meciul cu Viitorul. Va fi un meci frumos, pentru că ambele echipe practică un joc deschis și va fi o atmosferă superbă la noi la Craiova”, a spus în încheiere Alexandru Băluță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii