București, 06 Martie 2018

CSU Craiova se califică în semifinalele Cupei României, după victoria la limită cu Dinamo

Craiova-Dinamo-1-0-sferturi-cupa

Marți, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, CSU și Dinamo s-au confruntat într-un meci din sferturile Cupei României la fotbal, la capătul căruia, CSU Craiova a câștigat cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Nicușor Bancu, în minutul 56.

Prima repriză a fost dominată clar de craioveni, portarul Penedo și-a salvat poarta cu câteva intervenții salutare, la ocaziile de gol ale lui Mitriță, în minutul 12 și în ultimul minut al primei reprize.

În repriza secundă, la adăpostul golului marcat, craiovenii au pierdut inițiativa și au invitat practic pe dinamoviști la joc, iar ocaziile de gol nu au întârziat să apară. Astfel Pesic trage în minutul 77 din 8 metri, în tribune, apoi în minutul 86, Vlad Olteanu trage din 10 metri, puțin pe lângă poarta lui Mitrovic.

Prin înfrângerea suferită, la primul meci oficial al antrenorului Florin Bratu, Dinamo a pierdut și șansa cuceririi Cupei României, după ce a pierdut și calificarea în play-off, atunci când pe bancă era Vasile Miriuță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii