București, 10 Mai 2018

CSU Craiova, prima finalistă a Cupei României, după ce a trecut de FC Botoșani, scor general 6-3

Mihai-Roman-si-Mitrovic

Miercuri la Botoșani, în returul semifinalei Cupei României, dintre FC Botoșani și CSU Craiova, victoria gazdelor cu scorul de 2-1, nu a fost suficientă pentru calificarea în finală. Astfel CSU Craiova este prima finalistă a Cupei României, datorită victoriei din manșa tur, scor 5-1.

FC Botoșani a început excelent jocul, reușind să marcheze în minutul 14 prin Mircea Axente, iar dacă peste un minut, arbitrul Marcel Bîrsan, la o fază grea, ce este drept, nu anula golul perfect valabil al lui Mihai Roman, soarta partidei ar fi fost poate alta. Au mai marcat, Alexandru Mitriță, minutul 61 pentru Craiova și Bojan Golubovic, minutul 66, pentru Botoșani,la numai 4 minute după ce fusese introdus în teren, în locul lui Axente.

Atacantul echiepei FC Botoșani, Mihai Roman, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „La faza din minutul 15, a fost gol valabil, portarul a scăpat mingea, am întins piciorul înaintea lui și a fost gol valabil după părerea mea. Oricum în această seară, nu aveam nicio șansă, pentru că arbitrii au venit clar puși pe noi. Chiar dacă aveam 2-0 la pauză, în a doua repriză reușeau să facă ceva și să nu ne apropiem prea mult de cei de la Craiova. Arbitrii au fragmentat tot timpul jocul, au venit cu o lecție bine pusă la punct, dar se pare că astăzi, după părerea mea, nu ne-a lăsat să jucăm.”

„Astăzi am arătat că suntem o echipă, care cel puțin acasă, își dorește, are atitudine. Și în acest meci, s-a văzut că am jucat fotbal, am reușit să-i dominăm pe cei de la Craiova în cea mai mare parte a partidei și cu siguranță, sunt mândru de echipă”, a spus în încheiere Mihai Roman.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii