Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 27 Iulie 2015.

CSU Craiova, pierde trei puncte acasă, cu Astra Giurgiu

CSU-Craiova-vs-Astra-1-2Echipa condusă de pe bancă, de cuplul de antrenori Cârțu- Săndoi, CSU Craiova, a fost învinsă pe stadionul Extensiv, duminică, într-un meci din cadrul etapei a treia, de Astra Giurgiu, o echipă care a avut și mulță șansă, scor 2-1.

Singura ocazie a primei reprize, aparține gazdelor, prin Dumitraș. Acesta a reluat în minutul 27, în urma unei faze fixe, din plonjon cu capul, mingea trecând pe lângă poartă.

Boldrin a deschis scorul în minutul 50, cu un șut de excepție de la 10 metri pe colțul opus al porții.

În mintul 53, Curelea este faultat în careu de Geraldo și penalty pentru CSU Craiova. Execută Ferfelea și ratează, mingea ștergând transversala porții lui Lung Jr.

Pe finalul partidei, gazdele reușesc să egaleze prin Alexandru Mateiu, în urma unui șut din 20 metri, pentru ca în minutele de prelungire ale partidei, Dandea reia cu capul din 6 metri, în urma unui corner și marchează golul victoriei.

După acest meci, Astra ocupă locul 5 în clasament cu 4 puncte, în timp ce, CSU Craiova ocupă poziția a 11-a. În etapa următoare, CSU va juca în deplasare cu ASA Tg. Mureș, iar Astra pe propriul teren, va întâlni echipa Viitorul Constanța.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.