Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 Aprilie 2017

CSU Craiova pierde meciul tur din semifinalele Cupei, cu FC Voluntari, scor 0-1

Craiova-Voluntari-0-1-Cupa-Romaniei

Joi, pe stadionul Municipal din Severin, CSU Craiova și FC Voluntari, s-au confruntat în prima manșă din semifinalele Cupei României, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea ilfovenilor, urmare a golului marcat din penalty de Laurențiu Marinescu, cu două minute înaintea finalului de meci.

La felul cum s-a prezentat echipa CSU Craiova, c u o linie de mijloc încropită, cea mai vizibilă absență fiind cea a lui Băluță, nu putea emite pre multe pretenții de la acest meci, neavând nicio situație clară de gol.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci greu, dar am venit aici cu mare încredere, am profitat și de absența celor trei titulari ai Universității Craiova. Au început jocul cu toate gurile de foc pe care le aveau în lot și dacă le cream spații mari, puteau să ne creeze probleme, întruct au o calitate foarte bună. Am reușit să-i blocăm aproape perfect timp de 90 de minute, am reușit în câteva rânduri să-i și dominăm, fără a avea ocazii importante."

Întrebat dacă era mulțumit și cu un rezultat de egalitate în acest meci, Claudiu Niculescu a spus: "Niciodată nu pregătesc meciurile să fac egal. Tot timpul, pregătesc meciul să câștig, indiferent împotriva oricărui adversar aș juca."

Returul acestei semifinale, va avea loc pe 17 Mai, urmând să fie stabilit stadionul, cel mai probabil va fi în Ștefan cel Mare.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii