Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 Octombrie 2017

CSU Craiova obține trei puncte la Chiajna, împotriva echipei momentului, Concordia

Concordia-Craiova-1-2-et-15

Vineri la Chiajna, CSU Craiova reușește să obțină toate punctele puse în joc, în meciul din cadrul etapei a 15-a, cu Concordia, echipă care venea după patru victorii consecutive, cu Ion Moldovan pe bancă.

Victoria craiovenilor este deosebit de importantă, ajungând la un singur punct în spatele liderului, CFR Cluj și se luptă cu șanse egale la titlul de campioană, alături de CFR și FCSB.

Craiovenii nu au venit singuri la Chiajna, fiind însoțiți de câteva sute de fani, care au creat o atmosferă deosebită.

Pentru CSU Craiova au marcat, Alexandru Băluță, în minutul 32, care a fost și cel mai bun jucător de pe teren și Ivan Martic, în minurul al doilea al prelungirilor finalului de meci. Pentru Concordia, Andrei Marc a marcat în minutul 88.

Tehnicianul echipei CSU Craiova, italianul Devis Mangia, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „A fost o partidă dificilă, știam lucrul acesta, pentru că echipa din Chiajna, Concordia, trece printr-un moment foarte bun. Noi, astăzi am reușit să înscriem, dar după aceea, am avut și multe erori tehnice. Nu am reușit să închidem meciul atunci când trebuia și am suferit. Pe mine, Alexandru Băluță mă interesează să joace bine pentru echipă. Dacă joacă bine și înscrie sunt și mai mulțumit. Ca antrenor, este fundamental ca jucătorii să creadă într-o anumită idee de joc. Pentru mine, cred că secretul succeselor este munca și faptul că jucătorii au înțeles ceea ce noi am pregătit.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii