Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Septembrie 2017

CSU Craiova obține trei puncte importante, în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Sepsi-Craiova-2-3-et-11

CSU Craiova învinge cu scorul de 3-1, în partida disputată marți în deplasare, cu Sepsi OSK și trece provizoriu pe locul secund al clasamentului Ligii 1, cu 22 puncte.

Pentru Sepsi OSK, au marcat Attila Hadnagy, '60 și Victoraș Astafei, '70, în timp ce pentru CSU Craiova, au punctat Andrei Burlacu, '19, Gustavo, '68 (pen) și Nicușor Bancu, '80.

Victoria craiovenilor este una meritată, elevii lui Devis Mangia, mai experimentați, au avut ocazii de gol mai multe și inițiativa în perioade lungi ale meciului, iar portarul gazdelor, Fejer, s-a întrebuințat serios la unele situații clare de gol, evitând proporția scorului.

Valentin Suciu, antrenorul echipei Sepsi OSK, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Am făcut greșeli copilărești. Din păcate, le-am dat două cadouri, la golul doi și golul trei, de care au reușit să profite. Consider că la ultima fază, spre sfârșit, acolo la Patrick, se putea da penalty. După scorul de 2-2, am gestionat prost momentele respective, trebuia să ne calmăm puțin, să ținem mai mult de minge. Simțeam că puteam chiar să câștigăm acest joc, dar greșelile făcute, ne-au costat.”

„Întrucât veneam după o deplasare foarte lungă, de la Timișoara, în care am făcut 9 ore, îmi felicit jucătorii pentru modul cum s-au dăruit. La meciul următor cu Chiajna, care este foarte important, noi mergem să luăm trei puncte”, a spus în încheiere Valentin Suciu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii