Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Martie 2017

CSU Craiova o învinge pe Gaz Metan, scor 1-0 și rămâne în play-off

Craiova-Gaz-1-0-etapa-26

De departe cel mai important meci, din cele trei disputate duminică, a fost partida dintre CSU Craiova și Gaz Metan, disputată la Pitești și încheiată cu victoria oltenilor, datorită faptului că oricare dintre echipe dacă pierdea, nu mai prindea un loc de play-off.

Prima parte a meciului a fost una echilibrată, fără ocazii clare de gol, în timp ce în a doua parte, în afara golului marcat de Nicușor Bancu în minutul 63, cu un șut puternic din marginea careului, craiovenii au mai avut o situație de gol, în minutul 58, prin Ivan. Gaz Metan a avut două situații clare de a egala, prin Buziuc în minutul 71 și 83, atunci când mingea a lovit transversala porții lui Calancea.

Tehnicianul echipei Gaz Metan, care are meritul de a se lupta până în ultimul moment pentru loc de play-off, cu o echipă nou promovată, a declarat după meci la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Am venit la acest meci, știam că puteam să-l și pierdem. Este destul de mare frustrarea, nu avem timp de lamentări, pentru că începem un alt campionat, ni se mai împart și punctele și va trebui să ne batem pentru evitarea retrogradării. Alt obiectiv, nu ai în play-out! Șansa noastră era să dăm gol, dacă nu am dat gol, nu puteam mai mult."

"Ocazii am avut, chiar și astăzi, dar când ratezi atât de multe șanse, că până la urmă, dau timpul înapoi, cu Astra puteam obține măcar un punct, cu CFR-ul măcar un punct, atât am putut. Am mers tot campionatul foarte bine, dar n-am reușit să facem măcar un punct la Voluntari. Acest meci era hotărâtor pentru ambele echipe. Ambele echipe au jucat, au luptat până în ultimele secunde, dar cineva trebuia să câștige", a spus în încheiere Cristi Pustai.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii