Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 Aprilie 2017

CSU Craiova o egalează pe Dinamo, scor 2-2, în ultimul minut de joc!

Andrei-Ivan-gol-min-14

Dinamo nu a reușit să-și conserve fragilul avantaj de un gol și s-a văzut egalată în ultimul minut de joc, prin golul marcat de Zlatinski, în partida din etapa a 7-a, din play-off-ul Ligii 1, disputată sâmbătă la Severin, dintre CSU Craiova și Dinamo, scor final 2-2.

Prima repriză s-a încheiat în avantajul craiovenilor, intrând la vestiare cu un gol în avantaj, cel marcat de Andrei Ivan în minurul 14.

După pauză, Dinamo a reușit să egaleze prin Romera în minutul 57 și să preia conducerea pe tabelă, cu 9 minute înaintea finalului de joc, prin golul lui Dan Nistor. Când se pregătea să-și savureze victoria, Zlatinski a reușit golul egalizator, astfel câinii au pierdut două puncte importante și posibilitatea să urce în clasament pe locul secund!

Cu două minute înaintea finalului de meci, Mateiu vede cartonașul roșu și își lasă echipa cu un om în minus, fiind eliminat!

După acest egal, antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat la teșeviziunea Digi, următoarele: "Fotbalul este crud, câteodată! Sunt supărat de rezultat, nu de evoluția băieților și de cum au jucat în seara asta. Am avut o discuție mai aprinsă cu ei la pauză și au arătat extraordinar în a doua repriză, au dat două goluri. Cred că în seara asta meritam să câștigăm, dar ne-a lipsit acea experiență să gestionăm minutele finale și cu un om mai puțin Craiova. Astfel băieții, n-au putut să încununeze cu trei puncte, munca pe care au depus-o în seara asta."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii