Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Noiembrie 2017

CSU Craiova la prima victorie, pe noul stadion Ion Oblemenco, recent inaugurat

CSU-Craiova-v-Juventus-Bucuresti-3-1

Sâmbătă pe noul stadion din Craiova, Ion Oblemenco, în primul meci oficial, CSU Craiova a învins cu scorul de 3-1 pe Juventus București și se apropie la două puncte de ocupanta primului loc, FCSB, în timp ce oaspeții, ocupă în continuare ultima poziție a clasamentului, cu numai 9 puncte.

Alexandru Mitriță a realizat dubla, în minutele 39 și 45, iar Gustavo a reușit să marcheze al treilea gol pentru craioveni, la prima atingere a mingiei în minutul 63, el fiind introdus în teren cu un minut înainte, din postura de jucător de rezervă. Pentru formația Juventus București, a marcat Cătălin Țîră, în minutul 80.

Meciul a fost la discreția echipei conduse de pe margine de italianul Devis Mangia, oaspeții aproape că nici n-au contat în atac, singura mare ocazie care au avut-o, au și fructificat-o prin Cătălin Țîră.

Autorul dublei pentru echipa CSU Craiova, Alexandru Mitriță, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm, deoarece veneam după două meciuri cu o înfrângere și un egal, iar tot ce ne trebuia, era victoria în această seară. În seara aceasta, uneori n-am fost atât de lucizi în fața porții, dar până la urmă a venit ocazia și am marcat. Trebuie să vedem mâine unde am greșit, iar la meciurile următoare să facem din ce în ce mai bine.”

„Pentru noi, să jucăm acasă, după ce am jucat numai în deplasare, suntem foarte fericiți, suporterii sunt alături de noi și ne bucurăm că i-am putut face fericiți. Gazonul în această seară nu a fost destul de bun, dar am marcat trei goluri și trebuie să ne adaptăm pe toate suprafețele”, a mai spus în încheiere Mitriță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii