București, 21 Septembrie 2015.

CSU Craiova, la a treia victorie consecutivă

Andrei-IvanCSU Craiova, reușește să învingă Petrolul în deplasare, într-un meci disputat duminică în cadrul etapei a 11-a, urcând pe locul 7 în clasament, fiind la un punct de plutonul play-off.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 2, după o acțiune personală și un șut pe colțul lung din 12 metri.

Faugh-Porret (min. 55), primește numai cartonaș galben, pentru fault dur asupra lui Ivan, care este scos pe targă. În repriza secundă, oaspeții puteau și ei să beneficieze de un penalti la faultul asupra lui Bawab din minutul 61, însă centralul Bârsan nu a acordat nici de această dată nimic.

În minutele de prelungire ale meciului, Zlatinski vede al doilea cartonaș galben, pentru tragere de timp și este eliminat.

După meci, Emil Săndoi, rămas singur pe banca CSU Craiova, după plecarea lui Sorin Cârțu, a făcut următoarea declarație, la postul TV Digi Sport: "Am reușit să înscriem relativ repede, mă bucur foarte mult pentru Ivan, a reușit să marcheze și astăzi. A făcut o partidă foarte bună. Îmi pare rău că s-a accidentat pe parcurs și vom vedea mâine un buletin al analizelor medicale. Sperăm să nu fie ceva grav. Pentru că lotul nostru este de 18 jucători, am chemat pentru meciul de Cupă doi jucători de la echipa a doua. În meciul de astăzi, am fi putut să mărim diferența în primele 15-20 de minute. Am avut după aceea o posesie destul de bună. Petrolul nu cred că s-a apropiat periculos în prima repriză de poarta noastră. În a doua repriză, o dată cu trecerea timpului am fost nevoiți să mai cedăm deliberat terenul".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.