București, 17 Februarie 2018

CSU Craiova învinge în deplasare FC Voluntari și se află la un punct în spatele FCSB

Voluntari-Craiova-0-1-et-25

Vineri, pe stadionul Anghel Iordănescu, FC Voluntari a întâlnit CSU Craiova, într-o partidă a etapei a 25-a, la capătul căreia scorul a fost 1-0 în favoarea oltenilor, care s-au apropiat cel puțin provizoriu, la numai un singur punct distanță față de FCSB și la trei puncte față de ocupanta primului loc, CFR Cluj.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de Nicușor Bancu, în minutul 33, cu un șut din vole de la 6 metri, după un atac prelungit al celor din Craiova.

În minutul 84, am asistat la cea mai controversată fază a campionatului, după ce arbitrul Marcel Bîrsan a dictat un penalty în favoarea gazdelor, a revenit asupra deciziei, după o consultare cu arbitrul asistent, bistrițeanul Mihai Marica, care se afla la peste 40 metri de fază! Daniel Benzar a fost faultat în careu de portarul Mitrovic, dar numai după zeci de reluări ale fazei, după meci, cu zoom, a fost clar faptul că decizia inițială a centralului trebuia menținută, întrucât Daniel Benzar a intervenit primul la minge.

Pentru proteste, la faza penalty-ului neacordat celor din Voluntari, meciul a fost întrerupt aproape 5 minute, mai mult antrenorul Claudiu Niculescu a fost trimis în tribune pentru că a intrat în suprafața de joc.

Autorul singurului gol al partidei, Nicușor Bancu, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „Până la urmă, ne bucurăm că am câștigat, era un meci foarte important, se câștigă foarte greu aici. De fiecare dată, noi am făcut meciuri bune aici, am și câștigat de fiecare dată. La faza controversată din minutul 84, de unde am fost eu, am văzut că mingea a fost lovită de portarul nostru, cel mai bine se va vedea la televizor, pentru că nu pot să-mi dau cu părerea foarte bine. Am avut și emoții, pot să spun, cu toate că am dominat partida de la un capăt la altul. Am avut foarte multe ocazii, dar ne-am făcut meciul greu pe final. Dacă marcam al doilea gol, cred că meciul era închis.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii