Megamenu for Bootstrap
 


București, 30 Septembrie 2017

CSU Craiova învinge Poli Timișoara, scor 2-0, într-un meci al ultimei etape a turului

Timisoara-v-CSU-Craiova-0-2-et-13

Într-un meci al etapei a 13-a, din Ligia 1, disputat vineri la Timișoara, formația locală Politehnica a pierdut în fața echipei CSU Craiova, cu scorul 2-0, după ce a evoluat aproape trei sferturi din meci cu un jucător în minus.

Fiecare echipă a avut câte un jucător care a primit cartonașul roșu. Mai întâi, Țigănașu de la timișoreni, a fost eliminat în minutul 33, după ce l-a faultat, în calitate de ultim apărător, pe Mitriță. Datorită faultului dur primit, Alexandru Mitriță s fost schimbat cu două minute înainte de pauză. La pauză, în timp ce jucătorii se îndreptau spre tunelul ce duce la vestiare, a avut loc o altercație între jucătorii celor două echipe, sub privirile brigăzii de arbitri, condusă de Istvan Kovacs. Mitriță a primit cartonașul roșu, iar de la gazde, Alin Șeroni și Crețu, au încasat câte un cartonaș galben.

Meciul a fost la discreția craiovenilor, mai ales în perioada când au evoluat în superioritate numerică, ratând ocazii numeroase de gol, din situații singur cu portarul. Golurile craiovenilor, au fost marcate de Martic, în minutul 60 și Andrei Burlacu, cu un minut înaintea fluierului de final de meci.

De la gazde, au fost remarcați portarul Curileac, deoarece prin intervențiile sale, a împiedicat un scor de proporții și Alin Șeroni, iar de la oaspeți, Mitriță și Băluță.

După acest rezultat, CSU Craiova ocupă cel puțin provizoriu locul secund în clasament, cu 26 puncte, în timp ce, Poli Timișoara, rămâne tot provizoriu pe locul 6, putând fi depășită de către Dinamo. în cazul unei victorii în meciul cu Astra.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii