București, 20 Aprilie 2018

CSU Craiova învinge FC Botoșani, scor 5-1, în manșa tur a semifinalelor Cupei României

CSU-Craiova-v-FC-Botosani-5-1-Cupa

Prin victoria clară, scor 5-1, în partida cu FC Botoșani din prima manșă a semifinalelor Cupei României, CSU Craiova este la un pas de accederea în finala competiției.

Se remarcă de la CSU Craiova, în meciul de pe Ion Oblemenco disputat joi, trio-ul din atac, Alexandru Băluță, autor a trei goluri (minutele 13, 31 și 82), Gustavo, autor al golului din minutul 45+2, din penalti și Alexandru Mitriță, marcator în minutul 65. Golul echipei FC Botoșani, marcat de Florin Acsinte în minutul 35, a fost cel mai frumos gol al serii.

Autorul celor trei goluri ale echipei CSU Craiova, Alexandru Băluță, a declarat după meci la televiziunea Telekom Sport, următoarele: „Așteptam momentul acesta, am suferit mult în ultima perioadă. Sunt fericit că am reușit să înscriu primul hattrick din carieră. Îmi doresc foarte mult să câștigăm Cupa și chiar mi-ar fi părut rău să ne încurcăm, așa cum am făcut și anul trecut. Ceea ce s-a întâmplat, a trecut, nu mai contează. Îi mulțumesc lui mister că a avut încredere în mine și m-a reprimit în lot. Mereu a avut încredere în mine, dar și eu am făcut greșeli. Important este că eu învăț din aceste greșeli.”

„Am rămas fără banderolă, asta mă motivează și mai mult. Nu contează cine este căpitanul echipei, eu trebuie să muncesc, să aduc un plus echipei atunci când joc. Mă bucur că am câștigat la o diferență destul de mare și trebuie să tratăm meciul retur foarte serios, pentru că noi am avut mereu probleme la Botoșani, dar cred eu că noi vom merge în finală”, a spus în încheiere Alexandru Băluță.

Returul acestei duble manșe, va avea loc pe 9 Mai, pe stadionul Municipal din Botoșani, începând cu orele 17:00.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii