București, 10 Decembrie 2016

CSU Craiova învinge CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci din etapa a 20-a

Cristi-Bud-faza-meci-Craiova-CFR

Vineri, la Severin, în cadrul etapei a 20-a, CSU Craiova a învins CFR Cluj, cu scorul de 2-1, la capătul unui meci în care gazdele au ratat enorm și CFR termină jocul cu un om mai puțin.

Golurile au fost marcate de Zlatinski, '36 (penalty) și Gustavo, '49, pentru CSU Craiova, respectiv, Cristi Bud, '38, pentru CFR Cluj.

Din minutul 61, CFR Cluj joacă în 10 oameni, urmare a eliminării francezului Abdel Omrani, pentru două cartonașe galbene încasate într-un minut, primul pentru proteste, al doilea pentru aplauze ironice la adresa centralului Marcel Bîrsan. Ajuns la vestiare, Omrani sparge un geam de la o ușe, fiind îngrijit de medicii de pe echipajele de salvare.

Cele mai mari ocazii de gol ale meciului, aparțin elevilor lui Gheorghe Mulțescu. În minutul 72, Bancu a nimerit bara transversală, în urma unui șut puternic, din afara careului. În minutul 79, Camora respinge în ultimul moment de pe linia porții, un balon șutat de Gustavo din 6 metri. Andrei Ivan, ratează și el, din poziție singur cu portarul, în minutul 90.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Nu aș vrea să comentez despre arbitraj nimic, pentru că s-ar putea să spun ceva și nu aș vrea. Despre joc, băieții chiar merită felicitări. Au fost momente în care, chiar și în 10 am dominat. Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Am pierdut, asta este. Nu vreau să vorbesc mai mult."

Despre eliminarea lui Omrani, Vasile Miriuță a spus: "Nu știu și nici nu vreau să mă gândesc la asta. Vorbesc cu cea mai mare plăcere despre joc, dar nu de arbitraj."

Autor, Alexandru Neață