Fotbal flash-Welcome to my website

 

CSU Craiova învinge CFR Cluj cu 3-0, în ultima partidă a Ligii 1

CSU_Craiova-CFR_Cluj-3-0București, 31 Mai 2015. Echipa condusă de pe bancă de cuplul de antrenori Cârțu-Săndoi, a reușit în ultima partidă a actualei ediții din Liga 1, să învingă cu scorul categoric de 3-0, echipa CFR Cluj.

După o primă repriză anostă, repriza secundă a fost mult mai disputată, asistând și la marcarea celor trei goluri, având ca autori pe Thaer Bawab (minutele 50 și 83) și Alexandru Băluță (minutul 65).

Prin această victorie, oltenii au mai urcat un loc în clasament, terminând astfel pe locul 5, în timp ce echipa CFR Cluj a terminat pe locul 3, loc care i-ar fi permis un loc de Europa League, dacă nu era în insolvență.

După meci, Emil Săndoi, unul din cei doi tehnicieni ai echipei CSU Craiova, a declarat la flash-interviul de la Digi Sport următoarele: "Astăzi, am mai și reușit să marcăm din ocaziile pe care le-am avut. Să fiu sincer, nu știu dacă am avut atâtea ocazii câte am avut la Piatra Neamț. Astăzi, am câștigat de o manieră categorică, iar acolo am pierdut, total ghinion, poate de asta este și frumos fotbalul. Eu zic că și prin evoluția bună a echipei de astăzi, poate pe alocuri chiar foarte bună, am reușit să terminăm pe un loc 5, care din punctul nostru de vedere, este un loc onorabil pentru o nou promovată. Eu vreau să-i felicit pe jucători pentru tot ce au reușit în campionat, pentru modul cum s-au pregătit la antrenamente".

Întrebat dacă ar fi bine să se păstreze acel sistem cu 18 echipe și în continuare, Săndoi a spus: "Ca o părere personală, eu cred că suntem o țară mare, cu orașe care au avut echipe de tradiție în fotbalul românesc, câteodată, parcă-ți pare rău că se reduce numărul de echipe. Până la urmă, în campionatele puternice din Europa nu se joacă play-off și play-out, sunt chiar mai multe echipe".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.