Megamenu for Bootstrap
 


București, 26 August 2017

CSU Craiova câștigă meciul cu Gaz Metan, scor 2-0 și trece pe locul secund al clasamentului

Craiova-Gaz-2-0-et-8

Vineri, la Severin, într-un meci al etapei a 8-a, CSU Craiova învinge Gaz Metan Mediaș, scor 2-0 și urcă pe poziția a doua a clasamentului Ligii 1, în timp ce Gaz Metan, cu 6 eșecuri acumulate, se află pe locul 12, cu numai 4 puncte.

Golurile au fost marcate de Gustavo, minutul 36 și Andrei Burlacu, minutul 87. De precizat că tânărul Andrei Burlacu se află la primul gol marcat în Liga 1.

Atacantul echipei CSU Craiova și component al Echipei Naționale, Alexandru Băluță, revenit după o accidentare, autorul pasei de gol la reușita lui Gustavo, a fost schimbat pe parcursul reprizei secunde de antrenorul Devis Mangia.

După meci, Alexandru Băluță a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Este o victorie meritată, pentru că încă de la începutul meciului, am arătat că putem câștiga. În prima repriză, ei s-au închis foarte bine, nu ne-au dat prea multe oportunități de a ajunge la poartă. Sunt fericit că, în a doua repriză, am reușit să înscriem repede. I-am surprins, puteam să înscriem lejer de 3-4 ori. Suntem fericiți că am luat cele trei puncte și mergem liniștiți în scurta vacanță. Eu mă bucur că nu am vacanță, merg la Echipa Națională cu inima deschisă. Mă bucur pentru convocare și merg cu mare plăcere.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii