București, 12 Februarie 2018

CSU Craiova a obținut victoria cu Sepsi OSK, scor 1-0 și se apropie la 4 puncte de FCSB

Gustavo-meci-CSU-Craiova-v-Sepsi

Prin victoria la limită obținută de CSU Craiova, în parida disputată duminică pe stadionul Ion Oblemenco, după golul marcat de Gustavo din fază fixă, în minutul 62, în fața echipei Sepsi OSK, își păstrează șansele la titlu, favprizată și de egalul dintre FCSB și CFR Cluj, apropiind-use la 4 puncte de FCSB.

După meci, autorul singurului gol, brazilianul Gustavo, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „A fost foarte greu meciul cu Sepsi, întrucât au jucat închis, dar noi, liniștiți, cu inteligență, am făcut un meci bun, ne-am creat ocazii, am marcat gol, n-am primit gol și cel mai important sunt cele trei puncte obținute acasă. Acum suntem mult mai aproape de primele două echipe și asta ne face foarte fericiți.”

În încheiere, Gustavo a mai adăugat: „Sunt foarte fericit pentru golul marcat, sper să vină și mai multe. Pentru noi, suporterii veniți în număr mare, sunt foarte importanți, trebuie să vină mereu întrucât ajută echipa în teren. Când intru în teren, sunt pozitiv, merg cu gândul să-mi ajut echipa. Astăzi am făcut la fel, am marcat și golul de trei puncte. Noi nu ne gândim la titlu, ne gândim la fiecare meci în parte. Acum gândim la meciul următor cu FC Voluntari. Mergem acolo să câștigăm, apoi vom vedea unde terminăm”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii