Fotbal flash-Welcome to my website

 

CSU Craiova a câștigat cu 1-0, la Tg. Jiu

Sorin-Cartu-2015București, 24 Februarie 2015. CSU Craiova a reușit să se impună luni, în ultimul meci al etapei a 18-a, la Tg. Jiu, scor 1-0, grație golului marcat de Bawab în minutul 57.

Adevăratul test pentru cuplul de antrenori Cârțu-Săndoi va fi sâmbătă, atunci când CSU întâlnește pe teren propriu echipa de pe locul 1, Steaua.

Cârțu și Săndoi, au aplicat tactica folosită de Cristi Pustai în meciul Rapidului cu Steaua. S-au apărat ermetic, iar pe contraatac au punctat, în aceeași perioadă a meciului.

Antrenorul Sorin Cârțu a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Nu a fost așa cum ne-am așteptat, poate am fi vrut un joc mult mai consistent. Până la urmă știi cum este, primul joc oficial, până intri în competiție, dar este bine că am câștigat trei puncte".

În legătură cu desfășurarea meciurilor de acasă pe stadionul Extensiv, Cârțu a spus: "O să vedem, nu putem să vorbim aprioric, pentru că nu știm cum va fi. În orice caz, va fi o atmosferă mai intimă pentru că tribunele sunt mai aproape de teren, probabil că și lumea ne va înconjura cu mai multă dragoste și simpatie".

Cu privire la o eventuală clasare pe loc de Cupă europeană, Cârțu a spus: "Dacă UEFA va da ok sau nu vom vedea, nu este treaba noastră".

Cu această victorie, CSU Craiova a trecut pe locul 4 în clasament cu 32 puncte, în timp ce Pandurii ocupă locul 12 cu 18 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.