Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 08 august 2015.

CSMS Iași, trece pe primul loc, după 5 etape disputate

IASI-CFR-2-1Vineri, după victoria echipei CSMS Iași cu scorul de 2-1, în partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 5-a, ieșenii au trecut pe primul loc al clasamentului, cu 10 puncte, provizoriu.

Golurile ieșenilor au fost marcate de Golubovic în minutul 24 din penalty, datorită faultului portarului Mincă, minut în care a văzut cartonașul roșu și Enescu, minutul 38, în urma unui șut din afara careului. Pentru CFR Cluj, a redus din diferență Larie, urmare unui penalty ușor acordat de centralul Cătălin Popa, în minutul 77.

După meci, antrenorul ieșenilor Nicole Napoli a declarat în falash-interviul de la Digi Sport următoarele: "Numai după ce se termină campionatul vom vedea pe ce poziție ne clasăm. Sunt trei puncte foarte bune și am urcat în partea de sus a clasamentului. Sunt fericit pentru victoria meritată, care vine după înfrângerea cu Pandurii Tg. Jiu. Noi suntem o echipă care urmărim salvarea de la retrogradare. Băieții mei, constituie un grup unit, un grup care a făcut returul anul trecut foarte bine. Așteptăm cu încredere meciul de marți cu Botoșaniul".

De partea cealaltă, Francisc Dican, antrenorul CFR-ului, a declarat: "După prima repriză eram conduși cu 2-0. La pauză am încercat să schimbăm ceva și am jucat ceea ce trebuia să jucăm de la începutul meciului. Am avut puține situații de a marca pentru că, Iașiul este o echipă bine organizată, nu lasă spații adversarului, sunt agresivi și joacă pe contraatac".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.