Fotbal flash-Welcome to my website

 

CSMS Iași, începe cu dreptul returul de campionat

Viitorul-CSMS-0-3București, 21 Februarie 2015. În primul meci al returului Ligii 1, CSMS Iași a reușit să câștige în deplasare cu scorul de 3-0, cu echipa Viitorul.

Florin Plămadă în minutul 45 și Alex Ciucur în minutele 25 și 86, au fost autorii celor trei goluri. A câștigat echipa care și-a dorit mai mult victoria, iar cele trei pucte sunt deosebit de importante pentru ieșeni, aflați în zona retrogradării.

După acest meci, CSMS Iași a acumulat 15 puncte în clasament, urcând de pe locul 15 pe locul 14, în timp ce Viitorul rămâne pe locul 8 cu 21 puncte.

După meci, Nicolo Napoli, antrenorul echipei CSMS Iași a declarat la Digi Sport următoarele: "Am făcut un meci foarte bun, a fost meritată victoria și sunt fericit. Ciucur a făcut un meci foarte nun, a alergat mult, stă bine în teren. A marcat două goluri și este meritul lui. A fost o victorie foarte nună pentru noi, am jucat cu o echipă bună, am luat trei puncte în clasament și acum mergem înainte și pregătim meciul cu Gaz Metan. Viitorul nu a surprins în teren întrucât băieții mei au jucat bine tactic. Sunt optimist că vom salva Iașiul de la retrogradare".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.