București, 07 Noiembrie 2015.

CSMS Iași câștigă meciul cu Pandurii, după două decizii controversate de arbitraj

Iasi-Pandurii-1-0Vineri, în meciul de deschidere al etapei a 17-a, CSMS Iași a învins cu 1-0 echipa Pandurii Tg. Jiu, după două erori de arbitraj ale brigăzii de arbitri, având la centru pe Marius Avram.

În minutul 25, Grahovac iese neinspirat pe o centrare, scapă balonul din mână, mingea a fost trimisă spre poartă, Golubovic oprește mingea cu mâna, după ce arbitrul Marius Avram, dictase un presupus fault în atac la portar.

Cea de-a doua mare eroare, a fost cea care a decis deschiderea scorului, atunci când CSMS Iași a beneficiat de un penalty făcut cadou de același Marius Avram. La un fault petrecut în afara careului asupra lui Viveiros, arbitrul Avram a dictat penalty, mutând infracțiunea în careu! Execută Golubovic și marchează.

După aceste faze, oaspeții au protestat vehement, Mingote primind cartonaș galben, iar antrenorul Edi Iordănescu, avea să fie trimis în tribune câteva minute mai târziu.

Mijlocașul echipei Pandurii, Mihai Răduț, a declarat după acest eșec, la postul TV Digi Sport următoarele: "Îmi pare rău că am întrerupt seria invicibilității, speram să o ținem cât mai mult, dar știam că va veni și ziua când vom pierde. Am început meciul mai slab, ei au venit cu puțină presiune, apoi am echilibrat, dar din păcate am luat acel gol și tot meciul am alergat după egalare. Nu a fost posibilă egalarea, așa că mergem mai departe. Este greu să comentezi un astfel de arbitraj. Am înțeles că acel fault la care s-a acordat penalty a fost în afara careului. La faza anterioară, portarul a scăpat mingea din mână și se dă fault în atac. Cred că trebuie luate măsuri, mai ales dacă greșelile persistă. Nu ne gândim că ar fi fost ceva intenționat, dar înseamnă că sunt incompetenți și trebuie să lase locul altcuiva".

Ionuț Lupescu, fiind prezent la meci a spus: "Până la urmă, cred că Iașiul a câștigat pe merit pentru că și-a dorit mai mult victoria".

Despre Florin Prunea, fostul coechipier de la Dinamo, Lupescu a spus: "Ați văzut și voi cum este, țipă, mai stigă.. El nu s-a schimbat prea mult, în afară că i-a căzut părul, restul este la fel".

Întrebat despre cum vede el fotbalul românesc, Lupescu a spus: "În afară de faptul că în Liga 1, nivelul a scăzut din păcate din mai multe motive, ne-am calificat cu echipa națională la Campionatul European și ăsta este un lucru bun. Poate este un motiv de a investi mai mult în fotbal, dar va trebui să demonstrăm că avem un fotbal bun și în Franța. Sper ca Iordănescu și echipa lui, să găsească soluțiile necesare".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.