căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Bucuresti, 02 Iunie 2012

CSMS Iaşi a promovat în Liga I. Cum va sărbători antrenorul Ionuţ Popa succesul?

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat sâmbătă, după ce gruparea sa a reuşit promovarea în Liga I, că este foarte bucuros şi dedică acest succes tuturor ieşenilor, menţionând că este meritul celor care au avut încredere în conducerea tehnică şi în el.

"Este o bucurie foarte mare. Am stat 29 de etape cu un nor deasupra capului, până să ne bucurăm de promovare. Mă bucur că în ultima etapă am reuşit să ajungem pe primul loc. Este meritul celor care au avut încredere în conducerea tehnică şi în mine. Dedic această victorie tuturor ieşenilor. Astăzi am făcut un meci frumos, dar persoanele interesate ar trebui să facă o ierarhie pentru a vedea care este antrenorul cu cele mai multe promovări în ultimii ani", a spus Popa.

Întrebat cum o să sărbătorească promovarea, el a răspuns: "În pielea goală, cu două sticle de vin roşu şi două-trei maşini frumoase lângă mine. Spun maşini pentru că mă aude nevastă-mea".

Ionuţ Popa consideră promovarea "un succes al tuturor". "Este foarte greu să promovezi în Liga I, mai ales în condiţiile de la Iaşi, care nu a avut o evoluţie foarte bună la început de campionat. Trebuie să îmbunătăţim lotul. Încă nu mi s-a propus nimic privind continuarea mea aici, dar aşteptăm alegerile pentru a vedea cum joacă primarul", a mai spus tehnicianul.

Preşedintele Florin Prunea a declarat că CSMS Iaşi merită promovarea. "Trebuie să ne bucurăm de această promovare, trebuie să felicităm atât pe antrenor cât şi pe ceilaţi oameni care ne-au ajutat. Iaşiul a meritat această promovare pentru că a muncit foarte mult. Un oraş atât de civilizat nu avea cum să nu aibă echipă în liga I. Mulţumim publicului care ne-a ajutat extraordinar astăzi, fără public totul este zero", a afirmat Prunea.

CSMS Iaşi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Farul Constanţa, în ultima etapă a Ligii a II-a, şi a promovat în primul eşalon. La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Sursa: www.mediafax.ro ; imagine: prosport

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash