Fotbal flash-Welcome to my website

 

CSMS Iași a obținut maximum de puncte din primele 4 meciuri

Iasi-Astra-1-0București, 16 Martie 2015. După 4 etape disputate în retur, CSMS Iași, sub conducerea tehnică a lui Nicole Napoli, a reușit numărul maxim de puncte.

În meciul disputat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, CSMS Iași a câștigat cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Bădic cu un sfert de oră înaintea finalului de partidă.

După terminarea partidei de la Iași, antrenorul Nicole Napoli a declarat la Digi Sport următoarele: "Știam că Astra are jucători tehnici, rapizi și pentru asta am adoptat tactica de a contracara și de a câștiga meciul. Ne-am studiat în teren reciproc, noi am jucat foarte bine tactic. Am avut două ocazii mari în repriza secundă și am marcat un gol. Sunt fericit pentru rezultat, putea fi foarte bine și un egal, dar noi am marcat și am câștigat meciul. Am adunat 4 victorii consecutive, foarte, foarte importante, am adunat 12 puncte, nu am primit gol, asta este important, am urcat sus în clasament. Suntem 11 echipe care luptăm pentru a nu retrograda. Publicul a fost aproape de noi din primul până în ultimul minut, aveam nevoie de public și îi felicit".

Dorinel Munteanu, tehnicianul echipei Astra, a declarat: "Trebuie să mergem înainte, să încercăm să facem tot posibilul ca adversarul să nu mai aibă ocazii. Iașiul nu ne-a pus absolut nicio problemă astăzi, dar așa este fotbalul. Arbitrajul a fost unul de Divizia A, foarte bun, fără să avantajeze o echipă sau alta. După această înfrângere nemeritată, vreau ca echipa să aibe o reacție în meciul de miercuri cu Rapid, de acasă".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.