Megamenu for Bootstrap
 


București, 26 Mai 2017

CSM Poli Iași, neînvinsă după 12 etape de Play-out

Faza-meci-Botosani-Iasi-0-1-play-out

Joi, în ultima partidă a etapei a 12-a, CSM Poli Iași câștigă în deplasare, scor 1-0, cu FC Botoșani și în afara faptului că, nu au pierdut nici un meci în play-out, sunt neînvinși din 03 Martie, a.c., din partida restantă cu Astra Giurgiu, a etapei 23.

Andrei Cristea, a fost singurul marcator din deplasarea de la Botoșani, în minutul 55, urmare unui șut puternic la vinclul porții, este considerat, de departe omul meciului.

De la FC Botoșani, singurul jucător care s-a făcut remarcat, a fost Mihai Roman. Golofca, a avut o evoluție neconvingătoare, la fel ca și Moruțan, introdus în teren în minutul 72, de la care se aștepta mai mult.

După meci, autorul singurului gol, atacantul Andrei Cristea, a declarat la postul TV Digi, următoarele: "Pentru noi, este o victorie mare, este o victorie de orgoliu, pentru club, pentru suporterii noștri. Aș vrea foarte mult să le mulțumesc, pentru că au fost alături de noi. Trebuie să rămânem concentrați, pentru că mai avem încă un hop miercuri. Suntem o echipă, care de 13 meciuri nu pierdem, o echipă care știe ce vrea. Am jucat toate meciurile cu aceiași intensitate și acest lucru nu denotă decât maturitate. Mă bucur pentru golul marcat, este un gol frumos. Mai am trei zile de contract cu Iașiul, îmi doresc să continui pentru că sunt într-o perioadă bună!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii