București, 03 Decembrie 2016

CSM Poli Iași câștigă cu scorul de 1-0, meciul cu Concordia, pe un teren acoperit cu zăpadă

Poli-Iasi-Concordia-1-0

Vineri la Iași, echipa locală CSM Poli, învinge Concordia Chiajna, scor 1-0, pe un teren acoperit cu zăpadă, având acceptul arbitrului de centru Istvan Kovacs, în primul meci al etapei a 19-a. Integritatea jucătorilor putea fi pusă în pericol, pe un asemenea teren, singurii jucători care au avut de suferit, a fost Gabriel Bosoi, care s-a accidentat în minutul 22, fiind înlocuit și Andrei Cristea, minutul 71, fiind și el schimbat.

Singurul gol al meciului, a fost marcat de Andrei Cristea, în minutul 31, cu un șut din 10 metri.

Concordia se află după acest meci, la a treia înfrângere consecutivă, fiind clasată în acest moment pe locul de baraj pentru rămânerea în prima ligă. În același timp, pentru Iași, meciul câștigat este unul de 6 puncte, obținut împotriva unei rivale la retrogradare.

Antrenorul echipei ieșene, Eugen Neagoe, a declarat la televiziunea Digi, după această victorie, următoarele: "Rezultatul până la urmă este meritat, am obținut trei puncte foarte importante. Băieții merită felicitări, pentru tot efortul depus în seara aceasta. Au dat dovadă de foarte mult caracter și cred că merită mult mai multă atenție, din partea tuturor. Sincer, niciun moment nu mi-a fost teamă de acest meci și indiferent de adversar, n-am avut niciodată teamă înaintea jocului."

În legătură cu situația de la echipă, cu jucători neplătiți și o eventuală întârziere a jocului în semn de protest, Eugen Neagoe a declarat: "Le-am spus și eu jucătorilor că nu este normal să întârziem jocul. Nu am vrut să creăm probleme televiziunilor. Era normal să începem la ora stabilită și băieții au înțeles."

Autor, Alexandru Neață